Наш форумок

Наш форумок

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 12.09.2026 - 13:47:53
Страницы:  1  

Перевірка права власності

АвторСообщение

Jayson

місцевий

Статистика:

Маю сумніви щодо документів на квартиру і хочу зробити перевірку права власності на нерухомість. Продавець показав документи, але я не юрист і не можу визначити, чи достатньо їх для нормальної перевірки. Чи є сенс доручити це адвокату, якщо угода ще навіть не призначена?

Сообщение # 1 11.09.26 - 21:29:04
RE: Перевірка права власності

Mila888

місцевий

Статистика:

Я б якраз перевірив усе до того, як домовлятися про остаточні умови. Потрібно встановити, хто має право розпоряджатися майном, які документи підтверджують право власності, чи збігаються відомості та чи немає інших обставин, які можуть вплинути на угоду. Самостійно це теж можна частково перевірити, але юридичні нюанси краще довірити спеціалісту.

Сообщение # 2 11.09.26 - 21:49:02

ralau45wa

місцевий

Статистика:

Я не став покладатися тільки на власне розуміння документів і вирішив не ризикувати. Звернувся за перевіркою права власності до юристів з єОпора — вони роблять повний аудит об'єкта через офіційні адвокатські запити. Виявилося, що деякі нюанси, які мені здавалися несуттєвими, насправді потребували серйозного уточнення. Раджу обов'язково перевіряти нерухомість у спеціалістів ще до оформлення угоди, проконсультуватися або замовити перевірку можна тут https://eopora.com.ua/services/perevirka-neruhomosti-ta-zemelnoyi-dilyanki-cherez-advokatskij-zapit.

---------------------
I was once too big and it has been my problem. After knowing about Dieta Para Adelgazar, I had such dilemma solved.
Сообщение # 3 11.09.26 - 22:10:43
Комфорт за кермом : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники