Як приготувати грибний суп із заморожених грибів?

Як приготувати грибний суп із заморожених грибів, а особливо з білих. Адже саме ці гриби вважаються самими смачними і ароматними, здатні надати страві неповторний смак.

Всі добре відомо, що білі гриби – це найбільш ніжні гриби, які характеризуються досить цікавим горіховим присмаком. Але мінусом цих страв є те, що це швидкопсувний продукт, тому рекомендується заморожувати їх і взимку насолоджуватися улюбленою стравою з свіжих грибів. Хоча і тут потрібно бути гранично уважним, так як від того наскільки правильно ви розморозили гриби, залежить смак всього вашого страви. Досвідчені кухарі радять заморожені гриби акуратно розкласти на рушник і знову відправити в холодильник. В результаті вони поступово розморожувати, а вся рідина буде накопичуватися не в самому грибі, а залишатися на рушник.

В даний час існує безліч самих різних рецептів і способів приготування грибного супу. Але мабуть, належну увагу слід приділити такої страви, як крем-суп, який дуже затребуваний на сьогоднішній день.

Крем-суп із заморожених білих грибів.

    Інгредієнти

  • 1.Білі заморожені гриби – 500 гр.
  • 2.Цибуля – 1 шт.
  • 3.Часник – 3 зубчики.
  • 4.Несолоне вершкове масло – півсклянки.
  • 5.Курячий бульйон – 8 чашок.
  • 6.Вершки 20% жирності – 1 стакан.
  • 7.Листя свіжого чебрецю – 2 ч. ложки.
  • 8.Борошно – 3 ст. ложки.
  • 9.Сіль і перець за смаком.

Перш за все, необхідно правильно розморозити гриби, намагаючись дотримуватися порад і рекомендацій. Після того як гриби будуть повністю розморожені, необхідно обережними й акуратними рухами віджати решту в них рідину і нарізати дрібними шматочками, бажано соломкою. Тепер, беремо досить глибоку каструлю і додаємо в неї вершкове масло, яке потрібно розтопити.

Готуємо овочі. Іншими словами, очищаємо і моєму їх, а потім нарізаємо. Луку надаємо форму дрібних кубиків, а часник раздавливаем за допомогою ножа. Саме ці інгредієнти слід обсмажити в каструлі, а після того, як вони підрум’яняться додати борошно і обсмажувати ще протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.

Далі, в цибульну масу поступово, невеликими порціями вливаємо зварений курячий бульйон, а потім додаємо гриби. Все добре перемішуємо до однорідного стану і варимо близько 20 хвилин. після закінчення часу приготований суп подрібнюємо до пюреподібної консистенції, використовуючи блендер. Готовий суп приправляємо спеціями і травами, а також не забуваємо про вершки.

Крем-суп з грибів готовий і можна насолоджуватися його ніжним і м’яким смаком.